In het clipje danst de Britse Koninklijke familie de kerk binnen op de tonen van een nummer van de Britse popgroep East 17. De kerk is vroeger al het decor geweest voor de film 'Four Weddings and a Funeral'.

Sommige lookalikes mogen dan wel als twee druppels lijken op de familieleden van de Britse koninklijke familie, maar een generale repetitie voor het echte huwelijk is het niet. Zo lijken de dansmoves van de lookalike van Prins Charles veel te gewaagd voor de kroonprins, die de reputatie heeft een stijve hark te zijn in het echt.

Oordeel zelf:

In het clipje danst de Britse Koninklijke familie de kerk binnen op de tonen van een nummer van de Britse popgroep East 17. De kerk is vroeger al het decor geweest voor de film 'Four Weddings and a Funeral'. Sommige lookalikes mogen dan wel als twee druppels lijken op de familieleden van de Britse koninklijke familie, maar een generale repetitie voor het echte huwelijk is het niet. Zo lijken de dansmoves van de lookalike van Prins Charles veel te gewaagd voor de kroonprins, die de reputatie heeft een stijve hark te zijn in het echt. Oordeel zelf: