Uit een wereldwijde ondervraging bij 23.000 volwassenen uit 22 landen blijkt dat een op de vijf volwassenen gelooft dat er buitenaardse wezens rondlopen op Aarde, vermomd als mens.

Meer dan veertig procent van de inwoners van China en India is er rotsvast van overtuigd dat er aliens rondlopen op onze planeet. Maar die zijn dan wel vermomd als mens zodat we ze niet zouden herkennen.

De Europese respondenten waren iets sceptischer dan de Aziaten. Slechts acht procent van de mensen in België, Zweden en Nederland denkt dat er ruimtewezens leven op Aarde.

Jonger dan 35

Uit de poll blijkt ook dat mannen meer geloven in aliens dan vrouwen. Opmerkelijk was dat de meerderheid van de volwassenen die geloven in buitenaardse wezens jonger waren dan 35. Die waren allemaal afkomstig uit verschillende inkomensklassen.

Uit een wereldwijde ondervraging bij 23.000 volwassenen uit 22 landen blijkt dat een op de vijf volwassenen gelooft dat er buitenaardse wezens rondlopen op Aarde, vermomd als mens. Meer dan veertig procent van de inwoners van China en India is er rotsvast van overtuigd dat er aliens rondlopen op onze planeet. Maar die zijn dan wel vermomd als mens zodat we ze niet zouden herkennen. De Europese respondenten waren iets sceptischer dan de Aziaten. Slechts acht procent van de mensen in België, Zweden en Nederland denkt dat er ruimtewezens leven op Aarde. Jonger dan 35 Uit de poll blijkt ook dat mannen meer geloven in aliens dan vrouwen. Opmerkelijk was dat de meerderheid van de volwassenen die geloven in buitenaardse wezens jonger waren dan 35. Die waren allemaal afkomstig uit verschillende inkomensklassen.