De vrouw is de echtgenote van de nummer twee op de Congolese ambassade in Servië. Het echtpaar trok één of twee keer per week naar Roemenië en werd niet gecontroleerd aan de grens omwille van hun diplomatiek paspoort.

Blijkbaar smokkelden de twee elke keer een partij Albanese sigaretten het land in. Ze werden al drie maanden in het oog gehouden door de politie en zouden nog twaalf medeplichtigen hebben.

Het is nog niet duidelijk of het Congolese echtpaar kan worden vervolgd, omdat ze mogelijk diplomatieke bescherming genieten. De procureur heeft contact opgenomen met de minister van Buitenlandse Zaken. (Belga)

De vrouw is de echtgenote van de nummer twee op de Congolese ambassade in Servië. Het echtpaar trok één of twee keer per week naar Roemenië en werd niet gecontroleerd aan de grens omwille van hun diplomatiek paspoort. Blijkbaar smokkelden de twee elke keer een partij Albanese sigaretten het land in. Ze werden al drie maanden in het oog gehouden door de politie en zouden nog twaalf medeplichtigen hebben. Het is nog niet duidelijk of het Congolese echtpaar kan worden vervolgd, omdat ze mogelijk diplomatieke bescherming genieten. De procureur heeft contact opgenomen met de minister van Buitenlandse Zaken. (Belga)