Ramsauer zegt in de Frankfurter Allgemeine Zeitung dat klassieke muziek autobestuurders tot rust brengt, minder agressief maakt en dat ze zo minder ongevallen veroorzaken. Ramsauer, die op zijn negende muziek begon te spelen, speelde voor "Adagio im Auto" een pianoconcert in van Wolfgang Amadeus Mozart.

Shubert door Schouppe? In België komt er (voorlopig) geen gelijkaardig initiatief. "Ik kan geen muziek spelen", laat staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe (CD&V) via zijn woordvoerder weten. Schouppe is wel lovend over het cd'tje van zijn collega-minister. "Ik heb zelf ook baat bij rustige muziek in de auto. Het is een goed initiatief." (Belga/TE)

Ramsauer zegt in de Frankfurter Allgemeine Zeitung dat klassieke muziek autobestuurders tot rust brengt, minder agressief maakt en dat ze zo minder ongevallen veroorzaken. Ramsauer, die op zijn negende muziek begon te spelen, speelde voor "Adagio im Auto" een pianoconcert in van Wolfgang Amadeus Mozart. Shubert door Schouppe? In België komt er (voorlopig) geen gelijkaardig initiatief. "Ik kan geen muziek spelen", laat staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe (CD&V) via zijn woordvoerder weten. Schouppe is wel lovend over het cd'tje van zijn collega-minister. "Ik heb zelf ook baat bij rustige muziek in de auto. Het is een goed initiatief." (Belga/TE)