Les Scadding en zijn vrouw Samantha wonnen zo'n 55 miljoen euro met EuroMillions. Dat zou hun leven enkel 'ten goede' verbeteren, zeiden ze. Vier jaar later lijken ze echter het derde koppel dat aan de 'vloek van de lotto' ten onder gaat, zo schrijft The Daily Mail.

De echte redenen voor de breuk blijven een mysterie, maar volgens vrienden groeide het koppel uit elkaar sinds ze de geldsom wonnen. Samantha spendeerde maanden aan de renovatie van hun villa op Barbados (kostprijs: 2,4 miljoen euro), terwijl Les met de voeten op de grond bleef - ook al kocht hij zijn plaatselijke voetbalclub Newport County.

Tuinman

Aan Les en Samantha gingen eerder ook al Davis en Angela Dawes en Adrian en Gillian Bayford vooraf - deze koppels gingen op vier dagen tijd van elkaar uit elkaar. Bij Davis en Angela was de reden een dispuut over hoe ze hun 122 miljoen euro moesten spenderen. Bij Adrian en Gillian (179 miljoen euro gewonnen) zou dan weer een tuinman in het spel geweest zijn.

Plastische chirurgie, drugs en feestjes

'De vloek van de lotto' treft niet enkel koppels, zo schrijft nog The Daily Mail. Toen Callie Rogers op zestienjarige leeftijd 2,29 miljoen euro won, luidde dat een donkere periode in. Ze deed het geld op aan plastische chirurgie, drugs en feestjes (in koor: 'En de rest verspilde ze!'). Rogers ondernam in die periode 3 zelfdodingspogingen. (SD)

Les Scadding en zijn vrouw Samantha wonnen zo'n 55 miljoen euro met EuroMillions. Dat zou hun leven enkel 'ten goede' verbeteren, zeiden ze. Vier jaar later lijken ze echter het derde koppel dat aan de 'vloek van de lotto' ten onder gaat, zo schrijft The Daily Mail. De echte redenen voor de breuk blijven een mysterie, maar volgens vrienden groeide het koppel uit elkaar sinds ze de geldsom wonnen. Samantha spendeerde maanden aan de renovatie van hun villa op Barbados (kostprijs: 2,4 miljoen euro), terwijl Les met de voeten op de grond bleef - ook al kocht hij zijn plaatselijke voetbalclub Newport County. Aan Les en Samantha gingen eerder ook al Davis en Angela Dawes en Adrian en Gillian Bayford vooraf - deze koppels gingen op vier dagen tijd van elkaar uit elkaar. Bij Davis en Angela was de reden een dispuut over hoe ze hun 122 miljoen euro moesten spenderen. Bij Adrian en Gillian (179 miljoen euro gewonnen) zou dan weer een tuinman in het spel geweest zijn. 'De vloek van de lotto' treft niet enkel koppels, zo schrijft nog The Daily Mail. Toen Callie Rogers op zestienjarige leeftijd 2,29 miljoen euro won, luidde dat een donkere periode in. Ze deed het geld op aan plastische chirurgie, drugs en feestjes (in koor: 'En de rest verspilde ze!'). Rogers ondernam in die periode 3 zelfdodingspogingen. (SD)