Dat Chris Brown al eens zijn toetsenbord misbruikt voor niet al te nobele doeleinden was reeds bekend, hij wist dan ook mooi een 21e plaats in de wacht te slepen met zijn een van zijn fameuze tweets aan JennyJohnson waarvoor zijn account later geschorst werd - vermoedelijk door Brown zelf.

Voorts hebben we nog een bende verwende pubers die -vermoedelijk met hun iPhone5- hun moeder, schoonmaakster of ober uitschelden omdat ze hun "fucking job" niet doen. De obligate racisten die Obama dood wensen of gewoon al hun donkere medemensen willen "uitgeroeid" zien mogen natuurlijk ook niet ontbreken en er zijn zelfs twitteraars die de moeite hebben genomen om swastika's te fabriceren uit leestekens.

Onder de categorie "denkers" vinden we een meisje terug dat "niet racistisch is hoor" maar zich toch openlijk -en bloedserieus- afvraagt wat een zwarte president in het WITTE huis doet? Daarnaast ook een moeder die boos is op de gemeenschapsscholen omdat haar kinderen nu al slimmer zijn dan zijzelf - en daar moet iets tegen gedaan worden. Pedagogisch vernuft zien we ook terug bij mensen die openlijk tweeten dat hun pasgeboren zoon niet homofiel is en hoe een vader zijn dochter verbiedt om met zwarte mannen uit te gaan - tenzij ze bij de NBA spelen en veel geld verdienen.

De volledige lijst kan u hier raadplegen. (KS)

Dat Chris Brown al eens zijn toetsenbord misbruikt voor niet al te nobele doeleinden was reeds bekend, hij wist dan ook mooi een 21e plaats in de wacht te slepen met zijn een van zijn fameuze tweets aan JennyJohnson waarvoor zijn account later geschorst werd - vermoedelijk door Brown zelf. Voorts hebben we nog een bende verwende pubers die -vermoedelijk met hun iPhone5- hun moeder, schoonmaakster of ober uitschelden omdat ze hun "fucking job" niet doen. De obligate racisten die Obama dood wensen of gewoon al hun donkere medemensen willen "uitgeroeid" zien mogen natuurlijk ook niet ontbreken en er zijn zelfs twitteraars die de moeite hebben genomen om swastika's te fabriceren uit leestekens. Onder de categorie "denkers" vinden we een meisje terug dat "niet racistisch is hoor" maar zich toch openlijk -en bloedserieus- afvraagt wat een zwarte president in het WITTE huis doet? Daarnaast ook een moeder die boos is op de gemeenschapsscholen omdat haar kinderen nu al slimmer zijn dan zijzelf - en daar moet iets tegen gedaan worden. Pedagogisch vernuft zien we ook terug bij mensen die openlijk tweeten dat hun pasgeboren zoon niet homofiel is en hoe een vader zijn dochter verbiedt om met zwarte mannen uit te gaan - tenzij ze bij de NBA spelen en veel geld verdienen. De volledige lijst kan u hier raadplegen. (KS)