De feiten dateren van twee maanden geleden, maar zijn nu pas bevestigd door de persdienst van Downingstreet 10.

Op een zondag nuttigden David Cameron en zijn gezin het ontbijt in een pub in Cadsen in het zuiden van Engeland, dichtbij het campagnehoofdkwartier van de premier. De familie vertrok terwijl Nancy (8) op het toilet zat. De eerste minister heeft drie kinderen. Arthur is 6, Florence 1 jaar oud.

Misverstand

Pas bij hun thuiskomst, merkten de Camerons dat hun oudste dochter weg was. Ze belden in paniek naar de pub. De eigenaars konden meteen bevestigen dat Nancy veilig en wel bij hen was.

Volgens Downing Street ging het om een misverstand. David Cameron reed in een andere auto naar huis. Hij dacht dat Nancy bij zijn vrouw en de andere kinderen in de auto zat, terwijl zijn vrouw dacht dat ze bij hem zat.

Cameron haastte zich terug naar de pub waar hij het personeel uitvoerig bedankte voor de goede zorgen. Uiteindelijk is Nancy niet langer dan een kwartier aan de aandacht van haar ouders ontsnapt. (EE)

De feiten dateren van twee maanden geleden, maar zijn nu pas bevestigd door de persdienst van Downingstreet 10. Op een zondag nuttigden David Cameron en zijn gezin het ontbijt in een pub in Cadsen in het zuiden van Engeland, dichtbij het campagnehoofdkwartier van de premier. De familie vertrok terwijl Nancy (8) op het toilet zat. De eerste minister heeft drie kinderen. Arthur is 6, Florence 1 jaar oud. Misverstand Pas bij hun thuiskomst, merkten de Camerons dat hun oudste dochter weg was. Ze belden in paniek naar de pub. De eigenaars konden meteen bevestigen dat Nancy veilig en wel bij hen was. Volgens Downing Street ging het om een misverstand. David Cameron reed in een andere auto naar huis. Hij dacht dat Nancy bij zijn vrouw en de andere kinderen in de auto zat, terwijl zijn vrouw dacht dat ze bij hem zat. Cameron haastte zich terug naar de pub waar hij het personeel uitvoerig bedankte voor de goede zorgen. Uiteindelijk is Nancy niet langer dan een kwartier aan de aandacht van haar ouders ontsnapt. (EE)