Dat meldt de krant Al-Hayat. Yussef al-Harthy is in Saudi-Arabië zeer bekend en heeft reeds een website gewijd aan droomduiding.

Het interpreteren of duiden van dromen heeft een lange geschiedenis in de islam. Zo geldt de 7de eeuwse, in het huidige Iraakse Basra geboren geleerde Mohammad Ibn Sirin met zijn droomcatalogus als een autoriteit ter zake.

Al-Harthy geeft ook op radio en tv tekst en uitleg over dromen. Hij is het oneens met het standpunt van het Saudische ministerie van Islamitische Aangelegenheden, dat dromen verklaren geen wetenschap maar een gave is.

Dat meldt de krant Al-Hayat. Yussef al-Harthy is in Saudi-Arabië zeer bekend en heeft reeds een website gewijd aan droomduiding. Het interpreteren of duiden van dromen heeft een lange geschiedenis in de islam. Zo geldt de 7de eeuwse, in het huidige Iraakse Basra geboren geleerde Mohammad Ibn Sirin met zijn droomcatalogus als een autoriteit ter zake. Al-Harthy geeft ook op radio en tv tekst en uitleg over dromen. Hij is het oneens met het standpunt van het Saudische ministerie van Islamitische Aangelegenheden, dat dromen verklaren geen wetenschap maar een gave is.