De politie viel er binnen na herhaalde klachten van buurtbewoners over mogelijke drugspraktijken in de woning. "De lokale recherche ging op basis van de drugswetgeving over tot een huiszoeking en kreeg daarbij steun van het BBT, het Bijzonder Bijstandsteam", zegt parketwoordvoerder Ken Witpas.

"Binnen troffen de speurders naar schatting tussen de 800 en 1.000 cannabisplantjes aan." Behalve de plantjes werden ook onder meer een kogelvrije vest en een voertuig in beslag genomen. Volgens het parket lagen er geen wapens in het pand.

Bij de inval konden ook meteen twee verdachten gearresteerd worden. Het gaat om een 34-jarige man die in Nederland woont en een 27-jarige man die naar eigen zeggen illegaal in het land verblijft. (Belga/TE)

De politie viel er binnen na herhaalde klachten van buurtbewoners over mogelijke drugspraktijken in de woning. "De lokale recherche ging op basis van de drugswetgeving over tot een huiszoeking en kreeg daarbij steun van het BBT, het Bijzonder Bijstandsteam", zegt parketwoordvoerder Ken Witpas."Binnen troffen de speurders naar schatting tussen de 800 en 1.000 cannabisplantjes aan." Behalve de plantjes werden ook onder meer een kogelvrije vest en een voertuig in beslag genomen. Volgens het parket lagen er geen wapens in het pand. Bij de inval konden ook meteen twee verdachten gearresteerd worden. Het gaat om een 34-jarige man die in Nederland woont en een 27-jarige man die naar eigen zeggen illegaal in het land verblijft. (Belga/TE)