Het gigantische reptiel verslond een Siberische husky van 36 kilogram, die door zijn baasje werd uitgelaten. Omdat het te gevaarlijk was om de alligator te verplaatsen, schoot de politie het dier dood. In de muil van de alligator werden restanten van de hond gevonden.

De autoriteiten raden inwoners van Jacksonville - niet te verwarren met de gelijknamige stad in Florida - ten stelligste af om dieren in het wild, zoals eenden, te voederen omdat die ook op het menu van alligators staan. Ook blijven huisdieren best aan de leiband en kinderen weg van water. (KVDA)

Bekijk beelden van de alligator:

Het gigantische reptiel verslond een Siberische husky van 36 kilogram, die door zijn baasje werd uitgelaten. Omdat het te gevaarlijk was om de alligator te verplaatsen, schoot de politie het dier dood. In de muil van de alligator werden restanten van de hond gevonden. De autoriteiten raden inwoners van Jacksonville - niet te verwarren met de gelijknamige stad in Florida - ten stelligste af om dieren in het wild, zoals eenden, te voederen omdat die ook op het menu van alligators staan. Ook blijven huisdieren best aan de leiband en kinderen weg van water. (KVDA) Bekijk beelden van de alligator: