De vrijetijdswebsite uitmetkorting.be gaat op zoek naar een achtbaantester voor de Belgische pretparken. Een goedgevuld CV en ervaring zijn niet vereist, een ijzeren maag en stalen zenuwen zijn betere eigenschappen volgens de website.

De Nederlandse collega's gingen eerder dit jaar al op zoek naar zo'n attractietester. Er liepen toen meer dan 1.000 sollicitaties binnen. Uiteindelijk namen zij de 68-jarige Jack de Ruijter in dienst. Hij reist momenteel Nederland rond om alle achtbanen te testen.

Alle achtbanen van België

Wie zich voor de 'leukste job van België' kandidaat wil stellen, moet vooral het nodige enthousiasme aan de dag kunnen leggen. De achtbaantester moet namelijk alle achtbanen in het Belgische pretparklandschap testen. Elke rit wordt vastgelegd op video, achteraf schrijft de professionele tester zijn bevindingen op.

Met deze job wil uitmetkorting.be haar klanten een betere beschrijving geven van de Belgische pretparken. "De kwaliteit van een pretpark hangt niet enkel af van de lage toegangsprijs, maar ook van de kwaliteit van de attracties", zo schrijft de website. (Belga/TE)

De vrijetijdswebsite uitmetkorting.be gaat op zoek naar een achtbaantester voor de Belgische pretparken. Een goedgevuld CV en ervaring zijn niet vereist, een ijzeren maag en stalen zenuwen zijn betere eigenschappen volgens de website. De Nederlandse collega's gingen eerder dit jaar al op zoek naar zo'n attractietester. Er liepen toen meer dan 1.000 sollicitaties binnen. Uiteindelijk namen zij de 68-jarige Jack de Ruijter in dienst. Hij reist momenteel Nederland rond om alle achtbanen te testen. Alle achtbanen van BelgiëWie zich voor de 'leukste job van België' kandidaat wil stellen, moet vooral het nodige enthousiasme aan de dag kunnen leggen. De achtbaantester moet namelijk alle achtbanen in het Belgische pretparklandschap testen. Elke rit wordt vastgelegd op video, achteraf schrijft de professionele tester zijn bevindingen op. Met deze job wil uitmetkorting.be haar klanten een betere beschrijving geven van de Belgische pretparken. "De kwaliteit van een pretpark hangt niet enkel af van de lage toegangsprijs, maar ook van de kwaliteit van de attracties", zo schrijft de website. (Belga/TE)