Een onderbroek met een aangepaste skeletstructuur en een slotje moet voorkomen dat vrouwen nog slachtoffer worden van seksueel geweld.

De moderne kuisheidsgordel, ontworpen door het Amerikaanse bedrijf AR Wear, heeft een slot dat enkel opent als twee schijfjes in een bepaalde positie worden geplaatst. De drager kan de positie zelf kiezen, waardoor het voor een onbekende onmogelijk is om de slip uit te trekken.

Comfortabel

"We willen een product aanbieden, waardoor vrouwen en meisjes zich veiliger voelen op straat", klink het. Hoewel je het tegendeel zou vermoeden, zit de slip volgens de makers erg comfortabel.

Voorlopig is de anti-verkrachtingsslip nog niet te koop. AR Wear is via crowdfunding op zoek naar voldoende geld om de slip te lanceren. (AVE)

Een onderbroek met een aangepaste skeletstructuur en een slotje moet voorkomen dat vrouwen nog slachtoffer worden van seksueel geweld. De moderne kuisheidsgordel, ontworpen door het Amerikaanse bedrijf AR Wear, heeft een slot dat enkel opent als twee schijfjes in een bepaalde positie worden geplaatst. De drager kan de positie zelf kiezen, waardoor het voor een onbekende onmogelijk is om de slip uit te trekken. "We willen een product aanbieden, waardoor vrouwen en meisjes zich veiliger voelen op straat", klink het. Hoewel je het tegendeel zou vermoeden, zit de slip volgens de makers erg comfortabel. Voorlopig is de anti-verkrachtingsslip nog niet te koop. AR Wear is via crowdfunding op zoek naar voldoende geld om de slip te lanceren. (AVE)