Met een boottochtje op het meer van Harpsund hebben Angela Merkel, David Cameron en Mark Rutte hun tweedaags bezoek aan het buitenverblijf van de Zweedse premier Fredrik Reinfeldt afgerond. Maar het roeitochtje blijft wel nazinderen op Twitter.

De regeringsleiders van Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland en Zweden kwamen samen om over de toekomst van de Europese Unie te praten, maar raakten het zoals verwacht niet eens over de volgende voorzitter van de Commissie. Topkandidaat Jean-Claude Juncker blijft voor verdeeldheid zorgen. En in combinatie met de boottocht levert dat de volgende grappen op.

Met een boottochtje op het meer van Harpsund hebben Angela Merkel, David Cameron en Mark Rutte hun tweedaags bezoek aan het buitenverblijf van de Zweedse premier Fredrik Reinfeldt afgerond. Maar het roeitochtje blijft wel nazinderen op Twitter. De regeringsleiders van Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland en Zweden kwamen samen om over de toekomst van de Europese Unie te praten, maar raakten het zoals verwacht niet eens over de volgende voorzitter van de Commissie. Topkandidaat Jean-Claude Juncker blijft voor verdeeldheid zorgen. En in combinatie met de boottocht levert dat de volgende grappen op.