Video | Nieuws

Obama geeft Kanye West advies (video)

Of Kanye West nu echt voor het Witte Huis wil gaan of niet, president Obama heeft alvast advies voor hem klaar. Tijdens een benefietevenement in San Francisco grapte Obama erop los door de rapper enkele tips te geven.

Zo zei hij dat je als president moet omgaan met “mensen die zich gedragen alsof ze in een realityserie meespelen”. Een duidelijke verwijzing naar dé realityqueen Kim Kardashian, de vrouw van Kanye.

Daarnaast gaf Obama ook mee dat taalgebruik als ‘dark twisted fantasy’ (een album van de rapper) geen correct politiek taalgebruik is.

Ten slotte zei Obama dat het gewoon gek zou zijn mocht “een zwarte man met een gekke naam uit het zuiden van Chicago” president worden, duidelijk wijzend op zichzelf. Mocht Kanye de race naar het Witte Huis winnen, dan ligt de lat voor komische speeches alvast redelijk hoog.

Of Kanye West nu echt voor het Witte Huis wil gaan of niet, president Obama heeft alvast advies voor hem klaar. Tijdens een benefietevenement in San Francisco grapte Obama erop los door de rapper enkele tips te geven. Zo zei hij dat je als president moet omgaan met “mensen die zich gedragen alsof ze in een realityserie meespelen”. Een duidelijke verwijzing naar dé realityqueen Kim Kardashian, de vrouw van Kanye. Daarnaast gaf Obama ook mee dat taalgebruik als ‘dark twisted fantasy’ (een album van de rapper) geen correct politiek taalgebruik is. Ten slotte zei Obama dat het gewoon gek zou zijn mocht “een zwarte man met een gekke naam uit het zuiden van Chicago” president worden, duidelijk wijzend op zichzelf. Mocht Kanye de race naar het Witte Huis winnen, dan ligt de lat voor komische speeches alvast redelijk hoog.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content