De song kan online beluisterd worden, zo melden buitenlandse muzieksites. Het nummer werd opgenomen tijdens een optreden in New York op 30 april 1967, schrijftNME. Omdat de song - die geschreven werd door de op 27 oktober overleden Lou Reed - ook nooit eerder op een van de talloze bootlegs is opgedoken, wordt vermoed dat de band ze slechts één keer live heeft gespeeld.

Het lied zal ook prijken op de cd die op 3 december wordt uitgebracht naar aanleiding van de 45ste verjaardag van het album "White Light/White Heat". De vroeger Velvet Underground-leden John Cale en Lou Reed hebben de dertig songs op die verjaardagsplaat geselecteerd. (Belga/TV)

De song kan online beluisterd worden, zo melden buitenlandse muzieksites. Het nummer werd opgenomen tijdens een optreden in New York op 30 april 1967, schrijftNME. Omdat de song - die geschreven werd door de op 27 oktober overleden Lou Reed - ook nooit eerder op een van de talloze bootlegs is opgedoken, wordt vermoed dat de band ze slechts één keer live heeft gespeeld.Het lied zal ook prijken op de cd die op 3 december wordt uitgebracht naar aanleiding van de 45ste verjaardag van het album "White Light/White Heat". De vroeger Velvet Underground-leden John Cale en Lou Reed hebben de dertig songs op die verjaardagsplaat geselecteerd. (Belga/TV)