Nieuwe beschuldigingen aan adres Kevin Spacey

. © REUTERS

Een Mexicaanse acteur heeft op zijn beurt Hollywood-ster Kevin Spacey beschuldigd van ongewenste seksuele intimiteiten. Hij had het over “verscheidene onaangename ontmoetingen” met de acteur van ‘House of Cards’.

Roberto Cavazos, een acteur die in Groot-Brittannië studeerde en voor film, theater en televisie werkte, zei maandag op zijn Facebookpagina dat zijn ontmoetingen met Spacey op de rand van ongewenste seksuele intimiteiten waren.

Spacey, die twee Oscars won, werd eerder door acteur Anthony Rapp (46) beschuldigd van poging tot seksuele aanranding toen hij 14 jaar oud was. De 58-jarige filmster excuseerde zich hiervoor in een bericht op Twitter.

De Mexicaanse acteur zegt dat hij Spacey kende toen die artistiek directeur was van het Old Vic Theatre in Londen, tussen 2004 en 2015. ‘We zijn met velen die iets aan de hand hadden met Kevin Spacey’, aldus Cavazos. ‘Zodra je een man en jonger dan 30 jaar was, voelde mijnheer Spacey zich vrij om je aan te raken.’

De BBC meldde dat er nog meer beschuldigingen naar boven kwamen. Zo zei de Amerikaanse cineast Tony Montana dat hij door de acteur in het kruis getast werd in in 2003 in een bar in Los Angeles. Daar had Montana naar eigen zeggen zes maanden lang posttraumatische stress van.

Een Britse man zei dat Kevin Spacey hem zijn geslachtsdelen toonde toen hij in 2010 in een hotel in West Sussex werkte, en dat de acteur de 19-jarige ertoe trachtte te overhalen ze aan te raken.

Partner Content