Veel plezier hebben we dit jaar nog niet van ons stadstuintje gehad, maar ook vanuit het raam is het leuk om de aanleg ervan te bewonderen. Een goeie tuinarchitect is goud waard. Heeft u ook plannen om het oerwoud achter uw huis een knipbeurt te geven? Dan kunt u nu inspiratie opdoen in TUiN, een databank die het oeuvre van de belangrijkste Nederlandse tuin- en landschapsarchitecten bevat. Het gaat hier niet alleen om recente ontwerpen; de oudste gaan terug tot 1570. In ons land zijn ze niet zo bekend, maar namen als Leonard A. Springer, Catharina Polak-Daniels, R.T. Boon, Mien Ruys en John Bergmans klinken bij onze noorderburen als een klok.

U kunt zoeken op 'objecttype' (fabriekstuin, kantoortuin, villatuin), op locatie, op naam (van plaats of architect). Groene vingers had u al, nu nog een plan.

Veel plezier hebben we dit jaar nog niet van ons stadstuintje gehad, maar ook vanuit het raam is het leuk om de aanleg ervan te bewonderen. Een goeie tuinarchitect is goud waard. Heeft u ook plannen om het oerwoud achter uw huis een knipbeurt te geven? Dan kunt u nu inspiratie opdoen in TUiN, een databank die het oeuvre van de belangrijkste Nederlandse tuin- en landschapsarchitecten bevat. Het gaat hier niet alleen om recente ontwerpen; de oudste gaan terug tot 1570. In ons land zijn ze niet zo bekend, maar namen als Leonard A. Springer, Catharina Polak-Daniels, R.T. Boon, Mien Ruys en John Bergmans klinken bij onze noorderburen als een klok. U kunt zoeken op 'objecttype' (fabriekstuin, kantoortuin, villatuin), op locatie, op naam (van plaats of architect). Groene vingers had u al, nu nog een plan.