De foto's gezien in de krant van Karel en Mireille De Gucht op het grote Knokse Eksklusief feest? Samen met showbizz Vlaanderen in een doorzichtige tent champagne slurpen, terwijl al degenen die geen uitnodiging hadden gekregen van Raymond Stuyck buiten mochten gapen.

Later op de avond zijn er wat dames met champagne en al in een zwembad gedoken. Zou de Minister van Buitenlandse Zaken toen hebben toegekeken met zijn gebruikelijke flegma?

Enfin, het is eens wat anders dan al die saaie pakken die hij normaal op zijn kabinet en op zijn buitenlandse reizen tegenkomt. Op zaterdagavond liever Phaedra Hoste en Wendy Van Wanten dan een doordeweekse Angela Merkel moet Karel gedacht hebben.

Gek toch, al die lui die zo graag samenklitten en het plezant vinden om letterlijk te kijk te worden gezet voor passanten. Waar is toch "le charme discret de la bourgeoisie" gebleven?

Net zo gek die opmerking in een andere krant, dat je niet "bestaat" als je niet in de Laatste Show bent geweest. Je bent dus klaarblijkelijk een Nul, je telt niet mee, als je je niet door Mark Uytterhoeven voor het lapje hebt mogen laten houden.

Misschien zou een discrete Nullenclub nog iets zijn? Wie begint ermee? Ik wil meteen lid worden.

De foto's gezien in de krant van Karel en Mireille De Gucht op het grote Knokse Eksklusief feest? Samen met showbizz Vlaanderen in een doorzichtige tent champagne slurpen, terwijl al degenen die geen uitnodiging hadden gekregen van Raymond Stuyck buiten mochten gapen.Later op de avond zijn er wat dames met champagne en al in een zwembad gedoken. Zou de Minister van Buitenlandse Zaken toen hebben toegekeken met zijn gebruikelijke flegma? Enfin, het is eens wat anders dan al die saaie pakken die hij normaal op zijn kabinet en op zijn buitenlandse reizen tegenkomt. Op zaterdagavond liever Phaedra Hoste en Wendy Van Wanten dan een doordeweekse Angela Merkel moet Karel gedacht hebben.Gek toch, al die lui die zo graag samenklitten en het plezant vinden om letterlijk te kijk te worden gezet voor passanten. Waar is toch "le charme discret de la bourgeoisie" gebleven?Net zo gek die opmerking in een andere krant, dat je niet "bestaat" als je niet in de Laatste Show bent geweest. Je bent dus klaarblijkelijk een Nul, je telt niet mee, als je je niet door Mark Uytterhoeven voor het lapje hebt mogen laten houden. Misschien zou een discrete Nullenclub nog iets zijn? Wie begint ermee? Ik wil meteen lid worden.