“Michael was verslaafd aan plastische chirurgie”

In een interview met de Amerikaanse talkshowkoningin Oprah Winfrey sprak de familie van Michael Jackson openhartig over het controversiële leven van de King of Pop en zijn plotse overlijden vorig jaar.

Moeder Katherine vertelde in The Oprah Winfrey Show dat ze ervan overtuigd is dat haar zoon aan plastische chirurgie verslaafd was. “Hij was zo ongelukkig”, zegt ze. “Hij dacht dat hij lelijk was.”

“Het begon met de eerste van de vele operaties aan zijn neus. Op een dag stond hij op en wilde hij zijn neus laten verbouwen. Op een bepaald moment was Michaels neus zo dun als een tandenstoker, vertelde een emotionele Katherine, die de plastische chirurg zelfs vroeg om een valse operatie uit te voeren.

Slaag
Toen vader Joe er bij kwam zitten, gaf hij na enig aandringen van zijn echtgenote toe dat hij zijn kinderen sloeg. Maar spijt daarover had hij niet. “Het hield hen uit de gevangenis en op het rechte pad”, aldus Joe.

Op het einde van het programma kwamen ook de kinderen van Michael in beeld. Het was de eerste keer dat Michaels kinderen, Prince, Paris en Blanket, geïnterviewd werden voor de camera.

Volgende maand komt het nieuwe album van Michael Jackson uit.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content