"Even bevestigen aan al mijn volgers. Ik heb een haartransplantatie ondergaan. Ik was op mijn 25e kaal aan het worden, dus waarom niet. Ik ben blij met het resultaat", twitterde de Engelse ster. Rooney vroeg zijn volgers ook of iemand hem een goede haargel kon aanraden.

Zijn echtgenote, Coleen Rooney, liet eveneens op Twitter weten dat de haartransplantatie zijn beslissing was, en niet die van haar zoals werd gesuggereerd.

Zijn teamgenoot Rio Ferdinand reageerde alvast met een grapje: "Begin nu niet met een haarband te dragen. Straks ga je nog reclame maken voor Head&Shoulders." (TE)

"Even bevestigen aan al mijn volgers. Ik heb een haartransplantatie ondergaan. Ik was op mijn 25e kaal aan het worden, dus waarom niet. Ik ben blij met het resultaat", twitterde de Engelse ster. Rooney vroeg zijn volgers ook of iemand hem een goede haargel kon aanraden. Zijn echtgenote, Coleen Rooney, liet eveneens op Twitter weten dat de haartransplantatie zijn beslissing was, en niet die van haar zoals werd gesuggereerd. Zijn teamgenoot Rio Ferdinand reageerde alvast met een grapje: "Begin nu niet met een haarband te dragen. Straks ga je nog reclame maken voor Head&Shoulders." (TE)