Dat meldt Tmz.com, de website die vorig jaar als eerste het overlijden van Michael Jackson meldde.

Mocienne Petit Jackson heeft volgens tmz.com bij een rechtbank in Los Angeles documenten ingediend om een deel van het fortuin van de overleden popster op te eisen.

Ze is ook bereid een DNA-test te ondergaan om te bewijzen dat ze zijn dochter is.

Ontvoeren

De vrouw beweert dat Michaels moeder Katherine Jackson geprobeerd heeft om haar op 9-jarige leeftijd te laten ontvoeren naar België om Michaels imago te beschermen.

Mocienne Petit Jackson zegt aan tmz.com dat ze besloten heeft om nu met het verhaal naar buiten te komen, zodat ze haar deel van de erfenis van Michael Jackson kan opeisen.

Dat meldt Tmz.com, de website die vorig jaar als eerste het overlijden van Michael Jackson meldde. Mocienne Petit Jackson heeft volgens tmz.com bij een rechtbank in Los Angeles documenten ingediend om een deel van het fortuin van de overleden popster op te eisen. Ze is ook bereid een DNA-test te ondergaan om te bewijzen dat ze zijn dochter is. Ontvoeren De vrouw beweert dat Michaels moeder Katherine Jackson geprobeerd heeft om haar op 9-jarige leeftijd te laten ontvoeren naar België om Michaels imago te beschermen. Mocienne Petit Jackson zegt aan tmz.com dat ze besloten heeft om nu met het verhaal naar buiten te komen, zodat ze haar deel van de erfenis van Michael Jackson kan opeisen.