Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad.

Freddy Roosemont, directeur­-generaal van de Dienst voor Vreemdelingenzaken (DVZ) bevestigt dat Sharifi's inreisverbod, dat gold voor drie jaar, donderdag is opgeheven en dat hij een visum voor gezinshereniging krijgt.

Het kan nog een paar dagen duren vooraleer Sharifi zijn visum echt in handen heeft. "Maar normaal gezien zal hij Oudejaar in België kunnen vieren", aldus Roosemont. "Hij is in Polen met zijn Poolse vriendin, die in België woont, getrouwd en heeft een visum voor gezinshereniging aangevraagd. Hij bleek aan alle voorwaarden te voldoen. De huwelijksakte was in orde, ze hadden voldoende bestaansmiddelen, ..."

En hij betaalt de kosten terug die zijn uitwijzing meebrachten.

(Belga/RR)

Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad.Freddy Roosemont, directeur­-generaal van de Dienst voor Vreemdelingenzaken (DVZ) bevestigt dat Sharifi's inreisverbod, dat gold voor drie jaar, donderdag is opgeheven en dat hij een visum voor gezinshereniging krijgt. Het kan nog een paar dagen duren vooraleer Sharifi zijn visum echt in handen heeft. "Maar normaal gezien zal hij Oudejaar in België kunnen vieren", aldus Roosemont. "Hij is in Polen met zijn Poolse vriendin, die in België woont, getrouwd en heeft een visum voor gezinshereniging aangevraagd. Hij bleek aan alle voorwaarden te voldoen. De huwelijksakte was in orde, ze hadden voldoende bestaansmiddelen, ..."En hij betaalt de kosten terug die zijn uitwijzing meebrachten.(Belga/RR)