Tiger Woods trekt zich opnieuw terug uit het professionele golfcircuit. De topgolfer, die vierde werd bij The Masters op Augusta National, "stopt er een tijdje mee om de zaken te evalueren".
Dat vertelde Woods na afloop van het eerste majortoernooi van dit jaar. De veelbesproken sportman wilde niet kwijt hoelang de pauze duurt.

Ontevreden

Woods is ontevreden over zijn prestaties op Augusta. "De vierde plek is niet wat ik wilde", zei de Amerikaan. "Ik wilde dit toernooi winnen, maar ik bleef de bal de hele week slecht slaan."

De 34-jarige golfer wil "alleen meedoen aan toernooien die hij kan winnen". Op Augusta National kwam hij echter net iets tekort. Woods eindigde met vijf slagen meer dan winnaar Phil Mickelson op de vierde plaats.

Niet verleerd

Ondanks de in zijn ogen slechte prestatie liet hij zien dat hij het golfen niet verleerd is. Met name in zijn eerste ronde op het gras van Augusta verbaasde hij pers en publiek.

Een geconcentreerde en ontspannen Woods sloeg twee eagles, iets wat hem nog nooit gelukt is. In de derde ronde raakte Woods wat gefrustreerd. Hij baalde van zijn 'belabberde spel' en vloekte enkele keren hardop.

Woods' comeback op het golfcircuit werd voorafgegaan door een reeks seksschandalen. Hij stond vijf maanden buitenspel. Vorige maand maakte hij na spijtbetuigingen bekend terug te keren in de golfwereld.

Elsevier

Tiger Woods trekt zich opnieuw terug uit het professionele golfcircuit. De topgolfer, die vierde werd bij The Masters op Augusta National, "stopt er een tijdje mee om de zaken te evalueren". Dat vertelde Woods na afloop van het eerste majortoernooi van dit jaar. De veelbesproken sportman wilde niet kwijt hoelang de pauze duurt. Ontevreden Woods is ontevreden over zijn prestaties op Augusta. "De vierde plek is niet wat ik wilde", zei de Amerikaan. "Ik wilde dit toernooi winnen, maar ik bleef de bal de hele week slecht slaan." De 34-jarige golfer wil "alleen meedoen aan toernooien die hij kan winnen". Op Augusta National kwam hij echter net iets tekort. Woods eindigde met vijf slagen meer dan winnaar Phil Mickelson op de vierde plaats. Niet verleerd Ondanks de in zijn ogen slechte prestatie liet hij zien dat hij het golfen niet verleerd is. Met name in zijn eerste ronde op het gras van Augusta verbaasde hij pers en publiek. Een geconcentreerde en ontspannen Woods sloeg twee eagles, iets wat hem nog nooit gelukt is. In de derde ronde raakte Woods wat gefrustreerd. Hij baalde van zijn 'belabberde spel' en vloekte enkele keren hardop. Woods' comeback op het golfcircuit werd voorafgegaan door een reeks seksschandalen. Hij stond vijf maanden buitenspel. Vorige maand maakte hij na spijtbetuigingen bekend terug te keren in de golfwereld. Elsevier