Bristol Palin, dochter van de Amerikaanse conservatieve politica Sarah Palin, voert campagne tegen tienerzwangerschappen. Nochtans werd ze zelf moeder op haar achttiende.

"Denk na voordat je speelt", luidt de tip van Bristol Palin. In het reclamespotje, dat woensdag voor het eerst werd uitgezonden in de Verenigde Staten, houdt ze haar zestien maanden oude zoontje Tripp vast.

"Wat zou er gebeurd zijn als ik niet al deze mogelijkheden had? Dat zou niet erg mooi geweest zijn", zegt ze terwijl de omgeving rond haar verandert in een krotwoning. De campagne is een initiatief van de privéstichting Candie's Foundation, die zich inzet voor de strijd tegen tienerzwangerschappen.

Verwoestende gevolgen

De dochter van de voormalige Republikeinse gouverneur van Alaska steunt met deze spot radicaal de mening van haar moeder. Nochtans verklaarde Bristol net na de geboorte van haar zoontje, dat de door haar moeder gepropageerde seksuele onthouding "geen realistisch doel" is.

Het tienermoederschap heeft haar duidelijk een nieuw inzicht gegeven. Vanaf nu verbindt Bristol zich er toe om de "verwoestende gevolgen van tienerzwangerschappen" te tonen aan de Amerikaanse jeugd.

Bristol Palin, dochter van de Amerikaanse conservatieve politica Sarah Palin, voert campagne tegen tienerzwangerschappen. Nochtans werd ze zelf moeder op haar achttiende. "Denk na voordat je speelt", luidt de tip van Bristol Palin. In het reclamespotje, dat woensdag voor het eerst werd uitgezonden in de Verenigde Staten, houdt ze haar zestien maanden oude zoontje Tripp vast. "Wat zou er gebeurd zijn als ik niet al deze mogelijkheden had? Dat zou niet erg mooi geweest zijn", zegt ze terwijl de omgeving rond haar verandert in een krotwoning. De campagne is een initiatief van de privéstichting Candie's Foundation, die zich inzet voor de strijd tegen tienerzwangerschappen. Verwoestende gevolgen De dochter van de voormalige Republikeinse gouverneur van Alaska steunt met deze spot radicaal de mening van haar moeder. Nochtans verklaarde Bristol net na de geboorte van haar zoontje, dat de door haar moeder gepropageerde seksuele onthouding "geen realistisch doel" is. Het tienermoederschap heeft haar duidelijk een nieuw inzicht gegeven. Vanaf nu verbindt Bristol zich er toe om de "verwoestende gevolgen van tienerzwangerschappen" te tonen aan de Amerikaanse jeugd.