In een historische uitspraak besliste het Amerikaanse Hooggerechtshof vorige week dat huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht voortaan in heel het land legaal zijn. Pogingen van staten om het homohuwelijk te bannen, zijn dus ongrondwettelijk.

Presentator en komiek Jimmy Kimmel wilde wel eens weten wat kinderen daarvan vinden. En weten ze überhaupt wat een homohuwelijk is? De reacties die hij kreeg waren vaak schattig en hilarisch. 'Wanneer mensen moeten trouwen? In de namiddag' en 'Ik trouw niet want dan moet ik mijn geld delen'. Bekijk de video. (KVDA)

In een historische uitspraak besliste het Amerikaanse Hooggerechtshof vorige week dat huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht voortaan in heel het land legaal zijn. Pogingen van staten om het homohuwelijk te bannen, zijn dus ongrondwettelijk.Presentator en komiek Jimmy Kimmel wilde wel eens weten wat kinderen daarvan vinden. En weten ze überhaupt wat een homohuwelijk is? De reacties die hij kreeg waren vaak schattig en hilarisch. 'Wanneer mensen moeten trouwen? In de namiddag' en 'Ik trouw niet want dan moet ik mijn geld delen'. Bekijk de video. (KVDA)