De Amerikaanse politica Sarah Palin krijgt een eigen realityprogramma 'Sarah Palin's Alaska'. De voormalige Republikeinse gouverneur van de staat Alaska verdient een miljoen dollar per aflevering.
In de serie draait alles rond 'haar' staat Alaska. De 46-jarige Palin laat de kijkers kennismaken met de karakteristieken, tradities en landschappen van de Amerikaanse staat in het hoge noorden.

De show rond de 'hockey mum' is een realisatie van Discovery Communications. De Britse producent is bekend voor het maken van realityprogramma's en beheert een resem zenders op kabel en satelliet.

Palin wordt niet enkel de ster van haar eigen show maar is ook nog politiek analiste bij de Republikeinse televisiezender Fox.

Lieveling
Voor 2008 was Palin nog de onbekende gouverneur van Alaska. Sinds de presidentsverkiezingen, toen ze de running mate was van de Republikeinse kandidaat John McCain, is ze de lieveling van hyperconservatief Amerika.

Vorig jaar deed de politica verrassend afstand van haar gouverneurspost en schreef ze een autobiografische bestseller 'Going Rogue'. Volgens geruchten zou de populaire Palin in 2012 het Witte Huis willen veroveren.

De Amerikaanse politica Sarah Palin krijgt een eigen realityprogramma 'Sarah Palin's Alaska'. De voormalige Republikeinse gouverneur van de staat Alaska verdient een miljoen dollar per aflevering. In de serie draait alles rond 'haar' staat Alaska. De 46-jarige Palin laat de kijkers kennismaken met de karakteristieken, tradities en landschappen van de Amerikaanse staat in het hoge noorden. De show rond de 'hockey mum' is een realisatie van Discovery Communications. De Britse producent is bekend voor het maken van realityprogramma's en beheert een resem zenders op kabel en satelliet. Palin wordt niet enkel de ster van haar eigen show maar is ook nog politiek analiste bij de Republikeinse televisiezender Fox. Lieveling Voor 2008 was Palin nog de onbekende gouverneur van Alaska. Sinds de presidentsverkiezingen, toen ze de running mate was van de Republikeinse kandidaat John McCain, is ze de lieveling van hyperconservatief Amerika. Vorig jaar deed de politica verrassend afstand van haar gouverneurspost en schreef ze een autobiografische bestseller 'Going Rogue'. Volgens geruchten zou de populaire Palin in 2012 het Witte Huis willen veroveren.