Na Twitter, YouTube en Flickr is de Britse koningin nu ook aanwezig op de sociale netwerksite Facebook. Op haar officiële pagina zullen een agenda, video's en foto's van de activiteiten van de royals verschijnen. Ook de toespraken die de koningin geeft, zullen op Facebook geplaatst worden.

De koninklijke Facebook heeft geen persoonlijk profiel, dus fans kunnen geen "vriend" worden met de koningin.

Met haar aanwezigheid op Facebook is de Queen helemaal mee met het digitale tijdperk. Eerder dit jaar opende ze al een account op de fotowebsite Flickr, die momenteel al meer dan 1.400 foto's telt. Vorig jaar werd de koninklijke Twitter gelanceerd met meer dan 4.500 'tweets' en bijna 70.000 volgelingen. Tot slot is ook YouTube geen onbekend terrein voor de koningin. In oktober 2007 opende de Queen haar eigen YouTube-kanaal.

De prinsen William en Harry zitten al langer op Facebook, maar dan wel onder een schuilnaam. Hun pagina's zijn uiterst streng beveiligd, waardoor gebruikers geen toegang hebben tot hun foto's en prikbord, zelfs als de schuilnaam kennen.

Na Twitter, YouTube en Flickr is de Britse koningin nu ook aanwezig op de sociale netwerksite Facebook. Op haar officiële pagina zullen een agenda, video's en foto's van de activiteiten van de royals verschijnen. Ook de toespraken die de koningin geeft, zullen op Facebook geplaatst worden. De koninklijke Facebook heeft geen persoonlijk profiel, dus fans kunnen geen "vriend" worden met de koningin. Met haar aanwezigheid op Facebook is de Queen helemaal mee met het digitale tijdperk. Eerder dit jaar opende ze al een account op de fotowebsite Flickr, die momenteel al meer dan 1.400 foto's telt. Vorig jaar werd de koninklijke Twitter gelanceerd met meer dan 4.500 'tweets' en bijna 70.000 volgelingen. Tot slot is ook YouTube geen onbekend terrein voor de koningin. In oktober 2007 opende de Queen haar eigen YouTube-kanaal. De prinsen William en Harry zitten al langer op Facebook, maar dan wel onder een schuilnaam. Hun pagina's zijn uiterst streng beveiligd, waardoor gebruikers geen toegang hebben tot hun foto's en prikbord, zelfs als de schuilnaam kennen.