Toen Lady Di in 1997 in Parijs om het leven kwam, had ze het grootste deel van haar vermogen nagelaten aan haar zonen William en Harry, die toen 15 en 12 jaar oud waren. De uitvoerders van haar wil hadden een clausule laten opstellen dat de twee erfgenamen er niet voor hun dertigste verjaardag over konden beschikken.

Het vermogen van Diana werd geschat op 12,966 miljoen pond. Dat bedrag zou vandaag dankzij investeringen gestegen zijn tot ongeveer 20 miljoen pond, te verdelen onder beide zonen.

Er is officieel niets bekendgemaakt over wat de prins met het geld zou kunnen doen. Geruchten dat hij er een nieuw huis mee zou bouwen, werden wel ontkend. (Belga/TE)

Toen Lady Di in 1997 in Parijs om het leven kwam, had ze het grootste deel van haar vermogen nagelaten aan haar zonen William en Harry, die toen 15 en 12 jaar oud waren. De uitvoerders van haar wil hadden een clausule laten opstellen dat de twee erfgenamen er niet voor hun dertigste verjaardag over konden beschikken. Het vermogen van Diana werd geschat op 12,966 miljoen pond. Dat bedrag zou vandaag dankzij investeringen gestegen zijn tot ongeveer 20 miljoen pond, te verdelen onder beide zonen. Er is officieel niets bekendgemaakt over wat de prins met het geld zou kunnen doen. Geruchten dat hij er een nieuw huis mee zou bouwen, werden wel ontkend. (Belga/TE)