In de bijhorende boodschap drukt het prinsenpaar zijn oprechte dank uit aan ALLE personeelsleden van het Saint-Luc hospitaal voor hun bekwaamheid, vriendelijkheid en hun toegewijde steun.

De prins heeft dinsdag het universitaire ziekenhuis mogen verlaten waar hij werd opgenomen voor een ernstige longontsteking. Zijn ziekenhuisopname leidde tot het ontslag van Vincent Pardoen, de adviseur van koning Albert en koningin Paola, omwille van foute communicatie.

Pardoen stuurde een persbericht van koningin Paola naar het persagentschap Belga zonder medeweten van het paleis.

In de bijhorende boodschap drukt het prinsenpaar zijn oprechte dank uit aan ALLE personeelsleden van het Saint-Luc hospitaal voor hun bekwaamheid, vriendelijkheid en hun toegewijde steun.De prins heeft dinsdag het universitaire ziekenhuis mogen verlaten waar hij werd opgenomen voor een ernstige longontsteking. Zijn ziekenhuisopname leidde tot het ontslag van Vincent Pardoen, de adviseur van koning Albert en koningin Paola, omwille van foute communicatie.Pardoen stuurde een persbericht van koningin Paola naar het persagentschap Belga zonder medeweten van het paleis.