Patrick Duynslaegher, de hoofdredacteur van Knack Focus, wordt artistiek directeur van het Internationaal Filmfestival van Vlaanderen - Gent. Karel Degraeve, nu nog redactiecoördinator van Knack Focus, volgt hem op als hoofdredacteur. Duynslaegher (58) begon zijn journalistieke carrière bij Knack. Hij groeide uit tot de meest gereputeerde filmkenner en -recensent van het land.

In 2000 werd hij de eerste hoofdredacteur van Knack Focus. Hij is ook auteur van de standaardwerken 'Blik op Zeven' en 'Knacks Filmencyclopedie'.

Degraeve (38) is licentiaat Moderne Geschiedenis (KU Leuven) en haalde een postgraduaat Journalistiek (Vlekho). Hij publiceerde zijn eerste artikels in Knack en werkte daarna als copywriter voor Newsco, de custom media-afdeling van Roularta Media Group.

In februari 2000 maakte hij de overstap naar Knack Focus. Hij werkte eerst als televisiejournalist voor het nieuwe entertainment- en televisiemagazine van Knack. Later als muziekredacteur en redactiecoördinator, een functie die hij tot nog toe bekleedde.

De ambitie van Degraeve is duidelijk: 'Knack Focus is een heel sterk merk dankzij een uitgekiende mix van film-, muziek- en televisieverhalen. We gaan met hetzelfde redactionele team dat binnenkort wordt uitgebreid, op hetzelfde elan door'. (Knack)

Patrick Duynslaegher, de hoofdredacteur van Knack Focus, wordt artistiek directeur van het Internationaal Filmfestival van Vlaanderen - Gent. Karel Degraeve, nu nog redactiecoördinator van Knack Focus, volgt hem op als hoofdredacteur. Duynslaegher (58) begon zijn journalistieke carrière bij Knack. Hij groeide uit tot de meest gereputeerde filmkenner en -recensent van het land. In 2000 werd hij de eerste hoofdredacteur van Knack Focus. Hij is ook auteur van de standaardwerken 'Blik op Zeven' en 'Knacks Filmencyclopedie'. Degraeve (38) is licentiaat Moderne Geschiedenis (KU Leuven) en haalde een postgraduaat Journalistiek (Vlekho). Hij publiceerde zijn eerste artikels in Knack en werkte daarna als copywriter voor Newsco, de custom media-afdeling van Roularta Media Group. In februari 2000 maakte hij de overstap naar Knack Focus. Hij werkte eerst als televisiejournalist voor het nieuwe entertainment- en televisiemagazine van Knack. Later als muziekredacteur en redactiecoördinator, een functie die hij tot nog toe bekleedde. De ambitie van Degraeve is duidelijk: 'Knack Focus is een heel sterk merk dankzij een uitgekiende mix van film-, muziek- en televisieverhalen. We gaan met hetzelfde redactionele team dat binnenkort wordt uitgebreid, op hetzelfde elan door'. (Knack)