Volgens CNN stierf Castro in het ziekenhuis nadat cipiers hem hadden vonden. De ontvoerder zat alleen in een cel en werd om het halfuur gecontroleerd.

De 53-jarige Castro werd vorige maand nog tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Hij had tussen 2002 en 2004 Michelle Knight, Amanda Berry en Gina DeJesus ontvoerd.

Pas in mei dit jaar kon Castro gearresteerd worden, nadat een van de vrouwen zich bevrijd had en de politie kon verwittigen. Twee andere vrouwen en een door de verkrachter verwekte dochter konden toen eveneens worden gered.

Het huis waarin de misdadiger de vrouwen vasthield werd met de grond gelijk gemaakt. (Belga/TE)

Volgens CNN stierf Castro in het ziekenhuis nadat cipiers hem hadden vonden. De ontvoerder zat alleen in een cel en werd om het halfuur gecontroleerd. De 53-jarige Castro werd vorige maand nog tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Hij had tussen 2002 en 2004 Michelle Knight, Amanda Berry en Gina DeJesus ontvoerd. Pas in mei dit jaar kon Castro gearresteerd worden, nadat een van de vrouwen zich bevrijd had en de politie kon verwittigen. Twee andere vrouwen en een door de verkrachter verwekte dochter konden toen eveneens worden gered. Het huis waarin de misdadiger de vrouwen vasthield werd met de grond gelijk gemaakt. (Belga/TE)