Senator Eric Adams uit New York wil een einde maken aan de modetrend waarbij jongeren met laaghangende broeken hun ondergoed tentoonspreiden.

De politicus startte een campagne met affiches en een YouTube-filmpje waarin hij zegt: "Je kan je zelfrespect opkrikken door je broek op te trekken." Hij roept de jongeren ook op om "de controle niet te verliezen over hun eigen imago".

Adams kwam op het idee voor het initiatief toen hij op de trein een passagier zag staan met een uitzonderlijk laaghangende broek. "Iedereen op de trein keek naar hem en schudde het hoofd, maar niemand sprak er hem over aan", aldus de politicus.

Obama

Adams is niet de eerste die de hippe mannenmode niet ziet zitten. Ook American Idol-deelnemer Larry Platt scoorde eerder dit jaar een hit op YouTube met het nummer "Pants on the Ground". Zelfs de Amerikaanse president Barack Obama zei eerder al "Sommige mensen zien je ondergoed liever niet. Ik ben er een van."

Senator Eric Adams uit New York wil een einde maken aan de modetrend waarbij jongeren met laaghangende broeken hun ondergoed tentoonspreiden. De politicus startte een campagne met affiches en een YouTube-filmpje waarin hij zegt: "Je kan je zelfrespect opkrikken door je broek op te trekken." Hij roept de jongeren ook op om "de controle niet te verliezen over hun eigen imago". Adams kwam op het idee voor het initiatief toen hij op de trein een passagier zag staan met een uitzonderlijk laaghangende broek. "Iedereen op de trein keek naar hem en schudde het hoofd, maar niemand sprak er hem over aan", aldus de politicus. Obama Adams is niet de eerste die de hippe mannenmode niet ziet zitten. Ook American Idol-deelnemer Larry Platt scoorde eerder dit jaar een hit op YouTube met het nummer "Pants on the Ground". Zelfs de Amerikaanse president Barack Obama zei eerder al "Sommige mensen zien je ondergoed liever niet. Ik ben er een van."