Bijna een miljoen feestvierders kwam in de Britse hoofdstad bijeen om een glimp op te vangen van het sprookjeshuwelijk van prins William en Kate Middleton.

Heel wat trotse Britten zwaaiden met vlaggen en juichten het bruidspaar toe toen het koppel zijn huwelijksgeloften uitsprak in Westminster Abbey.

Kus
Een massa van honderdduizenden mensen wachtte Kate en William vervolgens op aan Buckingham Palace voor de eerste publieke kus. Daar wars men getuige van twee zedige kussen.

Duizenden anderen sloegen deze historische gebeurtenis gade in de rest van Londen op grote schermen.

Duizenden mensen hadden de voorbije nachten in de straten van Londen gekampeerd.

Bijna een miljoen feestvierders kwam in de Britse hoofdstad bijeen om een glimp op te vangen van het sprookjeshuwelijk van prins William en Kate Middleton. Heel wat trotse Britten zwaaiden met vlaggen en juichten het bruidspaar toe toen het koppel zijn huwelijksgeloften uitsprak in Westminster Abbey. Kus Een massa van honderdduizenden mensen wachtte Kate en William vervolgens op aan Buckingham Palace voor de eerste publieke kus. Daar wars men getuige van twee zedige kussen. Duizenden anderen sloegen deze historische gebeurtenis gade in de rest van Londen op grote schermen. Duizenden mensen hadden de voorbije nachten in de straten van Londen gekampeerd.