Het was Lady Gaga zelf die het nieuws de wereld instuurde via Twitter. De 24-jarige bekroonde de kleine zeven miljoen mensen die haar tweets volgen meteen tot de koningen en koninginnen van Youtube.

Gaga versus Bieber

Om als eerste de kaap van het miljard te ronden, leverde Gaga een spannende strijd met Justin Bieber. Het Canadese kindsterretje won de race niet, maar volgens de muziekzender MTV zal hij na het weekend eveneens kunnen aftikken op het miljard. Op dit moment wordt Lady Gaga dagelijks 1,6 miljoen maal aangeklikt, terwijl Justin zowat het dubbele scoort.

Het is niet de eerste keer dat de excentrieke zangeres records breekt. In augustus versloeg ze Britney Spears om zelf de meest gevolgde persoon op Twitter te worden.

Het was Lady Gaga zelf die het nieuws de wereld instuurde via Twitter. De 24-jarige bekroonde de kleine zeven miljoen mensen die haar tweets volgen meteen tot de koningen en koninginnen van Youtube. Gaga versus Bieber Om als eerste de kaap van het miljard te ronden, leverde Gaga een spannende strijd met Justin Bieber. Het Canadese kindsterretje won de race niet, maar volgens de muziekzender MTV zal hij na het weekend eveneens kunnen aftikken op het miljard. Op dit moment wordt Lady Gaga dagelijks 1,6 miljoen maal aangeklikt, terwijl Justin zowat het dubbele scoort. Het is niet de eerste keer dat de excentrieke zangeres records breekt. In augustus versloeg ze Britney Spears om zelf de meest gevolgde persoon op Twitter te worden.