"Zij is vrijdag samen met William voor mij gepasseerd en alles wat ik kreeg was een handbeweging terwijl zij de andere kant opkeek", schreef de wacht van Buckingham Palace. "Stomme pretentieuze koe, ik ben niet goed genoeg voor hen. "Snobistische bitch."

.

Het Britse ministerie van Defensie heeft aangegeven dat het de geposte commentaar van Reilly zal onderzoeken. Op zijn Facebookpagina postte Reilly ook commentaar die op sympathie voor antisemitisme kan duiden. "Ik zie een grote verzameling Joden door het raam in de Tower of London!!". "Nog nooit zoveel rabbijnen samen gezien in mijn leven". (AFP)

"Zij is vrijdag samen met William voor mij gepasseerd en alles wat ik kreeg was een handbeweging terwijl zij de andere kant opkeek", schreef de wacht van Buckingham Palace. "Stomme pretentieuze koe, ik ben niet goed genoeg voor hen. "Snobistische bitch." . Het Britse ministerie van Defensie heeft aangegeven dat het de geposte commentaar van Reilly zal onderzoeken. Op zijn Facebookpagina postte Reilly ook commentaar die op sympathie voor antisemitisme kan duiden. "Ik zie een grote verzameling Joden door het raam in de Tower of London!!". "Nog nooit zoveel rabbijnen samen gezien in mijn leven". (AFP)