Een basocellulair epithelioma is een vorm van huidkanker die voorkomt in zones die het vaakst worden blootgesteld aan de zon. Het gaat niet om een melanoom maar om een traag groeiende huidtumor, zo luidt het bij een arts van de Cliniques Universitaires Saint-Luc in Brussel. Er is geen sprake van uitzaaiingen.

De ingreep werd door professor Benoît Lengelé uitgevoerd in de Cliniques Universitaires Saint-Luc en verliep zonder problemen.

De koning verblijft momenteel nog in het universitair ziekenhuis. Of hij donderdag nog het ziekenhuis mag verlaten, wordt later vandaag beslist. (Belga/TE)

Een basocellulair epithelioma is een vorm van huidkanker die voorkomt in zones die het vaakst worden blootgesteld aan de zon. Het gaat niet om een melanoom maar om een traag groeiende huidtumor, zo luidt het bij een arts van de Cliniques Universitaires Saint-Luc in Brussel. Er is geen sprake van uitzaaiingen. De ingreep werd door professor Benoît Lengelé uitgevoerd in de Cliniques Universitaires Saint-Luc en verliep zonder problemen. De koning verblijft momenteel nog in het universitair ziekenhuis. Of hij donderdag nog het ziekenhuis mag verlaten, wordt later vandaag beslist. (Belga/TE)