De ploeg van "Reyers Laat" wordt versterkt met Kathleen Cools. Zij presenteert afwisselend met Lieven Van Gils. Bij "Terzake" neemt Annelies Beck het over van Kathleen Cools. Dat meldt de persdienst van de VRT.

Vanaf 6 januari is "Reyers" Laat ook op vrijdagavond op Canvas te zien. Dan brengt het programma een terugblik op de voorbije week. Van Gils was samen met de ploeg van "Reyers Laat" vragende partij voor de komst van Cools.

"We hebben haar uitgenodigd en zijn dolblij dat ze heeft ingestemd. We hebben destijds bij Studio Brussel al samengewerkt voor we elk naar de nieuwsdienst trokken. Ik ben ervan overtuigd dat het programma haar enorm goed gaat liggen, en omgekeerd."

'Ander soort interviews'

Cools, die sinds 2007 bij "Terzake" werkt, kijkt uit naar de overstap. "Ik voelde me nog heel goed bij 'Terzake', maar voor mij is dit een kans om een heel ander soort van interviews te doen met mensen uit heel verschillende hoeken. Hiermee kan ik een andere kant van mezelf aan de oppervlakte laten komen."

Annelies Beck wordt afwisselend met Lieven Verstraete het anker van "Terzake". Ze blijft ook deeltijds aan de slag als presentator van "Vandaag" op Radio 1. (Belga/AVE)

De ploeg van "Reyers Laat" wordt versterkt met Kathleen Cools. Zij presenteert afwisselend met Lieven Van Gils. Bij "Terzake" neemt Annelies Beck het over van Kathleen Cools. Dat meldt de persdienst van de VRT.Vanaf 6 januari is "Reyers" Laat ook op vrijdagavond op Canvas te zien. Dan brengt het programma een terugblik op de voorbije week. Van Gils was samen met de ploeg van "Reyers Laat" vragende partij voor de komst van Cools. "We hebben haar uitgenodigd en zijn dolblij dat ze heeft ingestemd. We hebben destijds bij Studio Brussel al samengewerkt voor we elk naar de nieuwsdienst trokken. Ik ben ervan overtuigd dat het programma haar enorm goed gaat liggen, en omgekeerd." Cools, die sinds 2007 bij "Terzake" werkt, kijkt uit naar de overstap. "Ik voelde me nog heel goed bij 'Terzake', maar voor mij is dit een kans om een heel ander soort van interviews te doen met mensen uit heel verschillende hoeken. Hiermee kan ik een andere kant van mezelf aan de oppervlakte laten komen." Annelies Beck wordt afwisselend met Lieven Verstraete het anker van "Terzake". Ze blijft ook deeltijds aan de slag als presentator van "Vandaag" op Radio 1. (Belga/AVE)