Via zijn woordvoerder laat Kerry weten dat hij de boete van 50 dollar graag zal betalen, zo meldt de krant Boston Globe.

Nochtans was de minister nog onderweg naar huis van een bezoek aan Saoedi-Arabië voor de begrafenis van koning Abdullah, toen de sneeuwstorm toesloeg in het gebied New England.

De blog Universal Hub plaatste een foto (zie lager) van de stoep voor de woning van Kerry, waarop ook het gele waarschuwingslint voor bezoekers te zien is. Intussen is de stoep wel schoongeveegd.

De minister is nu wel gewaarschuwd, want volgens gouverneur Charlie Baker van de staat Massachusetts (waarvan Boston de hoofdstad is) zijn er nieuwe sneeuwstormen op komst. (KVDA)

Stoep van John Kerry, Universal Hub
Stoep van John Kerry © Universal Hub
Via zijn woordvoerder laat Kerry weten dat hij de boete van 50 dollar graag zal betalen, zo meldt de krant Boston Globe. Nochtans was de minister nog onderweg naar huis van een bezoek aan Saoedi-Arabië voor de begrafenis van koning Abdullah, toen de sneeuwstorm toesloeg in het gebied New England.De blog Universal Hub plaatste een foto (zie lager) van de stoep voor de woning van Kerry, waarop ook het gele waarschuwingslint voor bezoekers te zien is. Intussen is de stoep wel schoongeveegd.De minister is nu wel gewaarschuwd, want volgens gouverneur Charlie Baker van de staat Massachusetts (waarvan Boston de hoofdstad is) zijn er nieuwe sneeuwstormen op komst. (KVDA)