Europees parlementslid Ivo Belet (CD&V) doet een gooi naar de burgemeesterssjerp van Hasselt. Als hij het na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober ook haalt, neemt hij ontslag uit het Europees parlement. Dat zegt de Vlaamse christendemocraat zaterdag in een interview met het Belang van Limburg.

De gewezen VRT-journalist wil van Hasselt naar eigen zeggen opnieuw een geloofwaardige stad maken. Hij verwijst naar verschillende dossiers, zoals de Pukkelpopweide of de graaicultuur bij de Hasseltse politie. (Belga/INM)

Europees parlementslid Ivo Belet (CD&V) doet een gooi naar de burgemeesterssjerp van Hasselt. Als hij het na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober ook haalt, neemt hij ontslag uit het Europees parlement. Dat zegt de Vlaamse christendemocraat zaterdag in een interview met het Belang van Limburg. De gewezen VRT-journalist wil van Hasselt naar eigen zeggen opnieuw een geloofwaardige stad maken. Hij verwijst naar verschillende dossiers, zoals de Pukkelpopweide of de graaicultuur bij de Hasseltse politie. (Belga/INM)