Dat meldt zijn woordvoerder Roger Friedman. Over de omvang van de buit is nog niets bekend.

Volgens de politie gebeurde de inbraak woensdagavond tussen 19 uur en 21 uur lokale tijd (20 uur en 22 uur Belgische tijd). De 82-jarige Desmond Tutu had in de namiddag het slotgebed voorgedragen op de herdenkingsceremonie voor anti-apartheidsheld Nelson Mandela in het FNB Stadium in Johannesburg.

Ook Tutu is een anti-apartheidsicoon. Hij ontving in 1984 de Nobelprijs voor de Vrede voor zijn inspanningen in de strijd tegen de apartheid.

Zuid-Afrika behoort tot de landen met de hoogste criminaliteitsgraad ter wereld. (KVDA)

Dat meldt zijn woordvoerder Roger Friedman. Over de omvang van de buit is nog niets bekend.Volgens de politie gebeurde de inbraak woensdagavond tussen 19 uur en 21 uur lokale tijd (20 uur en 22 uur Belgische tijd). De 82-jarige Desmond Tutu had in de namiddag het slotgebed voorgedragen op de herdenkingsceremonie voor anti-apartheidsheld Nelson Mandela in het FNB Stadium in Johannesburg. Ook Tutu is een anti-apartheidsicoon. Hij ontving in 1984 de Nobelprijs voor de Vrede voor zijn inspanningen in de strijd tegen de apartheid.Zuid-Afrika behoort tot de landen met de hoogste criminaliteitsgraad ter wereld. (KVDA)