Van Driessche zal het weekblad leiden met bladmanager Lisbeth Rillaerts en gedelegeerd bestuurder Chantal Janssens. Oud-hoofdredacteur Bart Vanegeren blijft voor Humo werken, oud-directeur Jan Stevens stapt over naar het productiehuis Woestijnvis voor televisieprojecten.

Daarnaast zijn vijf mensen bij Humo ontslagen. De ontslagen maken deel uit van de grote herstructurering binnen het weekblad, aldus Van Driessche. De betrokken werknemers zijn twee journalisten, iemand van de lay-out en twee medewerkers van de televisiepagina's.

Van Driessche werkte de voorbije tien jaar als journalist voor De Standaard, De Tijd, Focus Knack en het maandblad Deng. "Humo wil deuren en ramen opengooien", aldus de nieuwe hoofdredacteur in een mededeling. "Alles is mogelijk, alles kan. De Humo-redactie wordt de spannendste plek om te werken de komende jaren."

Lisbeth Rillaerts werkte de voorbije twee jaar als advertising manager voor het weekblad. Als bladmanager staat ze nu in voor het marketing-, sales- en communicatiebeleid rond Humo.

Chantal Janssens wordt gedelegeerd bestuurder van Humo bij mediagroep De Vijver Media en gaat het zakelijk kader rond Humo vormgeven. Ze bouwt ook nieuwe activiteiten uit. Vroeger was Janssens uitgever van Humo en commercieel directeur van de krant De Morgen. (Belga/TE)

Van Driessche zal het weekblad leiden met bladmanager Lisbeth Rillaerts en gedelegeerd bestuurder Chantal Janssens. Oud-hoofdredacteur Bart Vanegeren blijft voor Humo werken, oud-directeur Jan Stevens stapt over naar het productiehuis Woestijnvis voor televisieprojecten. Daarnaast zijn vijf mensen bij Humo ontslagen. De ontslagen maken deel uit van de grote herstructurering binnen het weekblad, aldus Van Driessche. De betrokken werknemers zijn twee journalisten, iemand van de lay-out en twee medewerkers van de televisiepagina's.Van Driessche werkte de voorbije tien jaar als journalist voor De Standaard, De Tijd, Focus Knack en het maandblad Deng. "Humo wil deuren en ramen opengooien", aldus de nieuwe hoofdredacteur in een mededeling. "Alles is mogelijk, alles kan. De Humo-redactie wordt de spannendste plek om te werken de komende jaren." Lisbeth Rillaerts werkte de voorbije twee jaar als advertising manager voor het weekblad. Als bladmanager staat ze nu in voor het marketing-, sales- en communicatiebeleid rond Humo. Chantal Janssens wordt gedelegeerd bestuurder van Humo bij mediagroep De Vijver Media en gaat het zakelijk kader rond Humo vormgeven. Ze bouwt ook nieuwe activiteiten uit. Vroeger was Janssens uitgever van Humo en commercieel directeur van de krant De Morgen. (Belga/TE)