Waes, onder andere bekend van de televisieprogramma's Tomtesterom en Reizen Waes, onthulde dat vrijdagavond in het Één-programma De laatste week. 'Dat was op een zondagochtend om 11 uur. De agent vroeg me of ik wilde meewerken. Ik antwoordde: "Ja, als je mij een klak en een matrak geeft. Zeg maar wat ik moet doen." Maar hij kon er niet mee lachen. Ik vond dat een keigoeie mop, maar ja.'

Een boete van 150 euro kreeg Waes.

Toevallig zat ook Antwerps burgemeester Bart De Wever naast Waes in de zetel van De laatste week. 'Dat is een penale boete, daar kan ik niet in tussenkomen,' reageerde hij. (KVDA)

Waes, onder andere bekend van de televisieprogramma's Tomtesterom en Reizen Waes, onthulde dat vrijdagavond in het Één-programma De laatste week. 'Dat was op een zondagochtend om 11 uur. De agent vroeg me of ik wilde meewerken. Ik antwoordde: "Ja, als je mij een klak en een matrak geeft. Zeg maar wat ik moet doen." Maar hij kon er niet mee lachen. Ik vond dat een keigoeie mop, maar ja.' Een boete van 150 euro kreeg Waes. Toevallig zat ook Antwerps burgemeester Bart De Wever naast Waes in de zetel van De laatste week. 'Dat is een penale boete, daar kan ik niet in tussenkomen,' reageerde hij. (KVDA)