De laatste lijfwacht van Adolf Hitler is op 96-jarige leeftijd overleden. Tijdens een groot deel van de Tweede Wereldoorlog stond Misch aan de zijde van de Duitse dictator. In Hitlers bunker in Berlijn was hij ook getuige van diens laatste uren.

Verschillende internationale media melden het nieuws. Na een korte ziekte is de man in Berlijn overleden. Tot het einde van zijn leven bleef Misch trots op zijn jaren met Hitler, die hij graag "baas" noemde. In een interview uit 2005 herinnerde Misch Hitler als "een heel normale man". Hitler "was geen bruut, geen monster, geen superman". (Belga/AVE)

Hitler was geen bruut, geen monster

Rochus Misch
De laatste lijfwacht van Adolf Hitler is op 96-jarige leeftijd overleden. Tijdens een groot deel van de Tweede Wereldoorlog stond Misch aan de zijde van de Duitse dictator. In Hitlers bunker in Berlijn was hij ook getuige van diens laatste uren.Verschillende internationale media melden het nieuws. Na een korte ziekte is de man in Berlijn overleden. Tot het einde van zijn leven bleef Misch trots op zijn jaren met Hitler, die hij graag "baas" noemde. In een interview uit 2005 herinnerde Misch Hitler als "een heel normale man". Hitler "was geen bruut, geen monster, geen superman". (Belga/AVE)