Ook toen advocaat Mark S. Zuckerberg twee jaar geleden een profiel wilde aanmaken, zorgde zijn naam voor problemen. Zo moest hij Facebook eerst onder meer een kopie van zijn rijbewijs en zijn geboorteakte bezorgen vooraleer hij toestemming kreeg om een profiel op te starten.

Toch is niet alles kommer en kwel. Tegenover de talrijke telefoons met klachten die zijn advocatenbureau dagelijks krijgt van mensen over Facebook en de honderden vriendschapsverzoeken van mensen die denken dat hij dé Zuckerberg is, staat immers een hoop gratis publiciteit. (LV)

Ook toen advocaat Mark S. Zuckerberg twee jaar geleden een profiel wilde aanmaken, zorgde zijn naam voor problemen. Zo moest hij Facebook eerst onder meer een kopie van zijn rijbewijs en zijn geboorteakte bezorgen vooraleer hij toestemming kreeg om een profiel op te starten. Toch is niet alles kommer en kwel. Tegenover de talrijke telefoons met klachten die zijn advocatenbureau dagelijks krijgt van mensen over Facebook en de honderden vriendschapsverzoeken van mensen die denken dat hij dé Zuckerberg is, staat immers een hoop gratis publiciteit. (LV)