Dat melden verschillende media. Wielemans verloor de controle over het stuur van zijn auto, die tegen een verkeerslicht terechtkwam. Volgens het parket was de man op slag dood.

De expert van het Brusselse parket bevestigt bovendien dat enkel zijn voertuig betrokken was bij het ongeluk.

De Waalse band Girls in Hawaii telde zes leden, onder wie dus de Denis Wielemans en zijn broer Antoine, de zanger van de groep.

Sinds 2003, het jaar waarin het eerste album van de groep 'From Here to there' uitkwam in verschillende landen, stond de groep op het podium van verschillende Europese festivals. In april 2006 deed de groep ook een akoestische minitournee in de VS.

Dat melden verschillende media. Wielemans verloor de controle over het stuur van zijn auto, die tegen een verkeerslicht terechtkwam. Volgens het parket was de man op slag dood. De expert van het Brusselse parket bevestigt bovendien dat enkel zijn voertuig betrokken was bij het ongeluk. De Waalse band Girls in Hawaii telde zes leden, onder wie dus de Denis Wielemans en zijn broer Antoine, de zanger van de groep. Sinds 2003, het jaar waarin het eerste album van de groep 'From Here to there' uitkwam in verschillende landen, stond de groep op het podium van verschillende Europese festivals. In april 2006 deed de groep ook een akoestische minitournee in de VS.