Cameron, die samen met zijn echtgenote Samantha de huwelijksceremonie in Westminster Abbey bijwoonde, drukte zijn trots uit voor prins William, "die na de dood van zijn moeder uitgegroeid is tot een fijne prins".

Volgens de Britse Eerste Minister gaat het niet alleen om de "knappe prins en de mooie prinses, maar ook om een ongelooflijk instituut en zijn geweldige dienstbetoon van de voorbije jaren en de uitzonderlijke rol die de koningin heeft gespeeld".

"Ik denk dat mensen over de hele wereld dit historische moment zullen bekijken en het beste van Groot-Brittannië zien", aldus Cameron.

Tandem

Ook de Londense burgemeester Boris Johnson was in de wolken. "Dit is een fantastische dag voor de stad. Het toont de stad op zijn best. Dit is op veel manieren een voorbereiding voor de Olympische Spelen."

Johnson deed het pas getrouwde stel overigens een tandem cadeau. (TE)

Cameron, die samen met zijn echtgenote Samantha de huwelijksceremonie in Westminster Abbey bijwoonde, drukte zijn trots uit voor prins William, "die na de dood van zijn moeder uitgegroeid is tot een fijne prins". Volgens de Britse Eerste Minister gaat het niet alleen om de "knappe prins en de mooie prinses, maar ook om een ongelooflijk instituut en zijn geweldige dienstbetoon van de voorbije jaren en de uitzonderlijke rol die de koningin heeft gespeeld". "Ik denk dat mensen over de hele wereld dit historische moment zullen bekijken en het beste van Groot-Brittannië zien", aldus Cameron. Tandem Ook de Londense burgemeester Boris Johnson was in de wolken. "Dit is een fantastische dag voor de stad. Het toont de stad op zijn best. Dit is op veel manieren een voorbereiding voor de Olympische Spelen." Johnson deed het pas getrouwde stel overigens een tandem cadeau. (TE)