Bekijk ook de video's van weerman Frank Duboccage, Jan Hautekiet en Dirk Draulans.

Dit filmpje over parende slakken liet benjamin Verdonck me zien tijdens het werken aan SONG#2. We hadden het over beweging en sensualiteit. voila!

Ik hou enorm van documentaires. Dit is een trailer van een erg fijne. 'Groepen mensen' en wat een mens bezielt om zich over te geven aan een groter systeem inspireert me voor mijn voorstellingen.

Ik ben opgegroeid met Theo en Thea en keek er elke zondagochtend naar. Toen ze 'Creatief met kurk' begonnen was ik sceptisch ; het concept van Theo en Thea was me dierbaar. Maar deze vorm van humor blijft goed.

Dit filmpje over parende slakken liet benjamin Verdonck me zien tijdens het werken aan SONG#2. We hadden het over beweging en sensualiteit. voila!Ik hou enorm van documentaires. Dit is een trailer van een erg fijne. 'Groepen mensen' en wat een mens bezielt om zich over te geven aan een groter systeem inspireert me voor mijn voorstellingen. Ik ben opgegroeid met Theo en Thea en keek er elke zondagochtend naar. Toen ze 'Creatief met kurk' begonnen was ik sceptisch ; het concept van Theo en Thea was me dierbaar. Maar deze vorm van humor blijft goed.