Dat heeft de 80-jarige acteur vrijdag zelf bekendgemaakt. "Ik wil dat iedereen weet dat het om een veel voorkomende en behandelbare vorm van kanker gaat", zei hij aan People.com. Meer details wilde Hagman niet geven.

Ondanks zijn ziekte zal Hagman de komende weken toch deelnemen aan de opnames voor de nieuwe Dallas-serie.

De originele Dallas-serie, die van 1978 tot 1991 liep, was een van de meest bekeken televisieprogramma's over de hele wereld.

Naar de aflevering over wie JR neerschoot in de zomer van 1980 keken wereldwijd zo'n 300 miljoen mensen. Nog steeds staat de moordpoging op de gehaaide Texaanse olieman in de top tien van belangrijkste televisiemomenten ooit, samen met de eerste stappen van Neil Armstrong op de Maan. (Belga/TE)

Dat heeft de 80-jarige acteur vrijdag zelf bekendgemaakt. "Ik wil dat iedereen weet dat het om een veel voorkomende en behandelbare vorm van kanker gaat", zei hij aan People.com. Meer details wilde Hagman niet geven. Ondanks zijn ziekte zal Hagman de komende weken toch deelnemen aan de opnames voor de nieuwe Dallas-serie. De originele Dallas-serie, die van 1978 tot 1991 liep, was een van de meest bekeken televisieprogramma's over de hele wereld. Naar de aflevering over wie JR neerschoot in de zomer van 1980 keken wereldwijd zo'n 300 miljoen mensen. Nog steeds staat de moordpoging op de gehaaide Texaanse olieman in de top tien van belangrijkste televisiemomenten ooit, samen met de eerste stappen van Neil Armstrong op de Maan. (Belga/TE)