Bij een ongeval van donderdagnacht met een spookrijder op de E403 was ook Claudio Dell'Anno betrokken. Dat meldt de website van de Krant van West-Vlaanderen.

Claudio reed met één van de twee terreinwagens die op de wrakken en brokstukken inreed. Hij zag het zware ongeval voor hem gebeuren, maar kon één van de wrakken niet meer ontwijken.

Hij overleefde de zware klap en kwam er van af met enkele gekneusde ribben. Hij bracht de nacht wel door op spoed.

Bij het ongeval vielen twee doden, maar die vielen in andere voertuigen. De spookrijder kwam om, alsook een vrouw in de aangereden volumewagen.

Bij een ongeval van donderdagnacht met een spookrijder op de E403 was ook Claudio Dell'Anno betrokken. Dat meldt de website van de Krant van West-Vlaanderen. Claudio reed met één van de twee terreinwagens die op de wrakken en brokstukken inreed. Hij zag het zware ongeval voor hem gebeuren, maar kon één van de wrakken niet meer ontwijken. Hij overleefde de zware klap en kwam er van af met enkele gekneusde ribben. Hij bracht de nacht wel door op spoed. Bij het ongeval vielen twee doden, maar die vielen in andere voertuigen. De spookrijder kwam om, alsook een vrouw in de aangereden volumewagen.