De dochter van de vroegere Amerikaanse president Bill Clinton en de huidige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton mag volgens de New York Times als voltijdse correspondente bijdragen maken voor het programma "Making a Difference".

Volgens Steve Capus, de directeur NBC News, presenteert het programma mensen die zich vrijwillig inzetten om het leven van anderen te veranderen.

Afgeschermd
Clinton verklaarde in een mededeling in de krant: "Ik hoop dat ik door 'Making a Difference' net zoals tijdens mijn academisch werk en werk voor het algemeen nut volgens de slogan van mijn grootmoeder kan leven. Ze zei: In het leven gaat het er niet om wat je overkomt, maar wat je doet met wat je overkomt".

Sinds haar vader in 1992 tot president van de VS werd verkozen, werd het privéleven van Chelsea Clinton door haar ouders zo goed als volledig afgeschermd. Ze is sinds juli 2010 met de bankier Marc Mezvinsky gehuwd. (Belga/TE)

De dochter van de vroegere Amerikaanse president Bill Clinton en de huidige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton mag volgens de New York Times als voltijdse correspondente bijdragen maken voor het programma "Making a Difference". Volgens Steve Capus, de directeur NBC News, presenteert het programma mensen die zich vrijwillig inzetten om het leven van anderen te veranderen. Afgeschermd Clinton verklaarde in een mededeling in de krant: "Ik hoop dat ik door 'Making a Difference' net zoals tijdens mijn academisch werk en werk voor het algemeen nut volgens de slogan van mijn grootmoeder kan leven. Ze zei: In het leven gaat het er niet om wat je overkomt, maar wat je doet met wat je overkomt". Sinds haar vader in 1992 tot president van de VS werd verkozen, werd het privéleven van Chelsea Clinton door haar ouders zo goed als volledig afgeschermd. Ze is sinds juli 2010 met de bankier Marc Mezvinsky gehuwd. (Belga/TE)